SON DAKİKA

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE: Süper Lig Antalyaspor Galatasaray kaç kaç? İLK GOL GELDİ!

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE: Süper Lig Antalyaspor Galatasaray maçı kaç kaç İLK GOL GELDİ
expand

KAYNAKCnnturk.com

Antalyaspor Galatasaray maçı canlı olarak yayınlanıyor. Süper Lig’in 9. haftasında için heyecan dorukta. Okan Buruk’un öğrencileri Süper Lig’de 8 haftada 7 galibiyet, 1 eşitlik alarak 22 puanla lider konumda. Ev sahibi takım ise 2’şer galibiyet ve eşitlik, 4 yenilgi ile 8 puanla 14. sırada. Antalyaspor Galatasaray maçından önemli dakikalara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte, Antalyaspor Galatasaray maçına dair bilgiler…

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇINDAN DAKİKALAR

10′ GOL | Mauro Icardi.

9′ Galatasaray’da ceza sahasının sol dışından Yunus’un sol ayağı ile çektiği şut savunmadan sekerek altı pasın sol tarafında Icardı’de kaldı. Icardı’nın dar açıdan vurduğu şut doğrudan dışarı gitti.

7′ KAÇTI! Galatasaray’da Icardı ceza sahasının sağından 6 pasa koşan Yunus Akgün’e yerden bir pas verdi. Savunmada Mert Yılmaz araya girdi ve tehlikeyi önledi.

6′ Galatasaray’da Sallai, orta sahanın sağ tarafında Thaılsson’un müdahalesiyle yerde kaldı. Karar faul.

3′ Galatasaray’da Jakobs’un sol kanattan açtığı ortada Antalyaspor savunması topu karşıladı ve tehlikeyi önledi.

2′ Galatasaray’da Abdülkerim, yarı sahasından çıkmak isterken orta sahada topu Antalyaspor’lu futbolcuya kaptırdı. Larson’un Samudio’ya ara pasında savunma araya girdi ve topu taça gönderdi.

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇINDA İLK 11’LER

ANTALYASPOR’UN İLK 11’İ: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray Kaluzinski, Petrusenko, Townsend, Larsson, Djenepo, Samudio.

GALATASARAY’IN İLK 11’İ: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Sallai, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Icardi.

GALATASARAY, REKOR İÇİN SAHADA

Galatasaray, maçı kazanması halinde Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak.

Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon da dış sahadaki 3 karşılaşmayı yenilgisiz tamamladı. Dış sahada 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Fenerbahçe’ye ait rekorun ise ortağı konumunda.

Okan Buruk’un öğrencileri, Antalyaspor’u yenerse art arda 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak Süper Lig rekoruna imza atmış olacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde Antalyaspor ile yaptığı Süper Lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi.

Sarı-kırmızılılarda Kaan Ayhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Süper Lig’de geride kalan bölümde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Kaan, maçta da kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEME BİLGİSİ!

beIN Sport 1, beIn Connect uygulamalarıyla, internete bağlı Digiturk beIN Connect uydu alıcısıyla izlenebilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu