TÜRKİYE

Ankara Çankaya’da lüks site havuzunda gizli kamera şoku | Video Haber

KAYNAKCNN TÜRK

HAVUZUN İÇİNE KAMERA YERLEŞTİRİLDİ

Site sakinlerinden habersiz havuzun içine gizli kamera yerleştirdiler. Uzaktan bağlantıyla cep telefonu ve bilgisayardan görüntüleri izlediler.

İDDİAYA GÖRE 2019 YILINDAN BU YANA HAVUZ İZLENİYOR

İddiaya göre olay Ankara’nın Çankaya ilçesindeki bir sitede meydana geldi. 2019 yılında dönemin site yötecilerinin bilgisi dahilinde yüzme havuzunun bakım-onarım çalışmaları sırasında sitenin eksi 2. katında bulunan havuza sensör görünümlü gizli kamera yerleştirildi. Bu gizli kamera ise sitenin genel güvenlik kamera izleme sisteminin dışında bırakıldı. Söz konusu sistemin ayrıca spor salonu personelinin bilgisayarına bağlanıldığı, bu yöntemle de uzaktan izleme yapılabildiği tespit edildi.

Ankara Çankayada lüks site havuzunda gizli kamera şoku | Video Haber

Bunun üzerine site sakinleri tarafından uzman teknikerler aracılığıyla yüzme havuzunda inceleme gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sonucu yüzme havuzuna yerleştirilen gizli kamera ve bağlı olduğu sistem yerinden çıkarıldı. Teknikerler tarafından yapılan incelemelerde gizli kameranın 2019 yılına ait olduğu, farklı sanal adresler üzerinden internet bağlantısı yapılarak cep telefonu, bilgisayar, ve benzeri cihazlardan uzaktan izlendiği ve kayıt yapıldığı tespit edildi.

Ankara Çankayada lüks site havuzunda gizli kamera şoku | Video Haber

SİTE YÖNETİCİLERİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Söz konusu eylem için ise dönemin site yöneticileri tarafından yazılı olarak böyle bir karar alınmadığı öğrenildi. Site yönetimi tarafından başta spor salonu personeli olmak üzere eski site yöneticilerinin de bulunduğu kişiler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu