SON DAKİKA

Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a çağrı: Güç birliği yapalım

Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a çağrı: Güç birliği yapalım
expand

KAYNAKCnnturk.com

2 gün sürecek olan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu, ilk gün gündemiyle bugün başladı. Yarın gerçekleştirilecek olan oy verme işlemi öncesi kürsüye son isim olarak çıkan mevcut başkan ve yeni dönem başkan adayı Ali Koç ise camiaya ve kongre üyelerine, ayrıca da eski başkan ve yeni dönem başkan adayı Aziz Yıldırım’a seslendi.

“ÇOK FARKLI BİR GÜN BEKLİYORDUK”

Ali Koç, Aziz Yıldırım’la genel kurulda buluşmayı hayal ettiğini söyleyerek “Ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Öncelikle şunu bilmenizi isterim; ruhumun ruhunuza en ihtiyaç olduğu bir dönemde, yani Fenerbahçelilik ruhunuzla buraya geldiniz. 9 bin kişi bugün gelmiş. Sadece beni destekleyenleri değil, Sayın Aziz Yıldırım’ı destekleyenlere de canı gönülden teşekkür ediyorum. Fenerbahçe demokrasisine hep beraber değer kattık. Çok farklı bir gün bekliyorduk. Özellikle ben… Niye farklı bir gün bekliyordum? Çünkü altı senedir hayal ettiğim, çok istediğim ama gerçekleşmeyen buluşma bugün gerçekleşecekti yine olmadı” dedi.

“BU KULÜPTEN 1 KURUŞ ALACAĞIM YOKTUR”

Kulübün mali durumuna değinen Koç, “Avrupa’nın batma riski en fazla olan takımıydık. Oradan Mourinho’yu getirir noktaya geldik. Benim bu kulüpten 1 kuruş alacağım yoktur” sözlerini dile getirdi.

“İYİ Kİ ‘DEVAM ETTİK’ DEDİRTECEĞİM”

Koç, yeniden başkanlığa seçilmesi durumunda ise iddialı konuştu ve “Bize güvenmemek için birçok sebebiniz olabilir. Bundan dolayı da çok mahcubum. Ama sizlere ‘iyi ki Ali Başkan’la devam ettik’ dedirteceğim” ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM’A TARİHİ ÇAĞRI

Koç, “Sayın Aziz Yıldırım. Ben 6 yılda olanları unutmaya razıyım. Bizden bunu bekleyen taraftarların istediğini yapıp güç birliği yapalım. Bu camianın hak ettiği yere gelmesinde sizin de tuzunuz olsun. Söz veriyorum; sizinle ilgili hiçbir konuya girmeyeceğim, siz hazırsanız. Camianın buna ihtiyacı var. Ne Aziz Yıldırım ne Ali Koç, kendi yöntemleriyle 20 senedir kanser gibi yerleşmiş Anti-Fenerbahçe lobisiyle mücadele edemez. Başkanlık yapanlar böyle olursa camia kökünden ayrışır. Ben her şeye razıyım, her şeyi sineye çekmeye razıyım. Yeter ki Fenerbahçe menfaat sağlasın” diyerek ise Aziz Yıldırım’a birlik çağrısı yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu