SON DAKİKA

Selahattin Baki: İnsanlarda utanma da kalmamış!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Karagümrük maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Selahattin Baki: İnsanlarda utanma da kalmamış!

Süper Lig 28. haftasında oynanan Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı sonrasında, sarı lacivertli kulübün yöneticisi Selahattin Baki değerlendirmeler yaptı.

Fenerbahçe’nin 2-1 yendiği maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Baki, ikinci yarıda Enner Valencia’nın yerde kaldığı penaltı pozisyonuyla ilgili sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe’nin bu sezon üçüncü kez yarıştan koparılmak istendiğini söyleyen Baki, Galatasaray Kulübü’ne de çağrı yaptı. “Madem herkes için adalet, birikmişleri masaya koyun da hesabı keselim.” diyen Baki, iptal edilen golleri için “Gol pozisyonu tartışmaya açık, bazı Avrupa’daki liglerde gol verilebilecek bir pozisyon.” yorumunu yaptı.”

Selahattin Baki’nin açıklamalarından satır başları:

“Fenerbahçe bu akşam herkesin gözü önünde, planlı ve programlı şekilde bu sezon üçüncü kez şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldı. Türkiye’nin açık ara, saha zemininin tribünlere en uzak olduğu ve bizim en uzak tribünlerin en ücra köşesinden rahatlıkla görebildiğimiz penaltıyı, ne sahadaki hakem görebildi ne de VAR’dakiler uyarıp olayı Fenerbahçe lehine çevirmeye uygun gördüler. Bu artık kabul edilemez noktaya gelmiştir.”

“UTANMA DA KALMAMIŞ”

“Günlerdir algılar, manipülasyonlar. Lale Orta, MHK diyorlar. Bu hakemler Fenerbahçe’yi şampiyon yapacak’ algısı dün birkaç programda gördüm. Utanma da kalmamış insanlarda. Herhalde bu işten bir tek hakemlerin haberi yok. Artık herkesin gözü önünde çadır tiyatrosuna döndü bu iş. Artık bu algıcılardan, lobicilerden korkmayın. Bari son 2 ayda herkes işini doğru yapsın.”

“ADALET BEKÇİSİ RAKİBİMİZ PROGRAM YAPACAKTI”

“Salı günleri, normalde olması gereken ama şu ana kadar bir türlü şahit olamadığımız, adalet bekçisi rakibimiz bir program yapacaktı. Her salı adaletle alakalı rakipler dahil yenilen tüm hakları masaya koyacaktı. Kendilerine bu programı yapmalarını söylüyorum. Bugüne kadar zaten çok fazla pozisyon birikmişti, bugünkü maçtan da çok malzeme çıkar. Madem herkes için adalet, birikmişleri masaya koyun da hesabı keselim.”

“EMRE MOR’UN YEDİĞİ DAYAĞI KONUŞAN YOK”

“Fenerbahçe iki kupada da yoluna devam ediyor. Biz bugün çok psikolojik bir eşik döndük. Umarım bugün itibarıyla camiamız ve taraftarımızı arkamıza alıp hep beraber mutlu sona doğru adım adım gideriz. Gol pozisyonu tartışmaya açık, bazı Avrupa’daki liglerde gol verilebilecek bir pozisyon. Bir de Emre Mor’un maçın başından sonuna kadar yediği dayak var. Kimse bunu da konuşmuyor. Ciddi bir hakem katliamının eşiğinden döndük. Hakem katletti de, takım refleks gösterdi. İki kupada sonuna kadar gidecek takım refleksi gösterdi de, bugünü kurtarabildik.”

Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem 'devam' dedi! Karagümrük maçında tartışmalı pozisyonİlginizi ÇekebilirFenerbahçe penaltı bekledi, hakem ‘devam’ dedi! Karagümrük maçında tartışmalı pozisyonFenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü geriden gelip yendi: 1-2İlginizi ÇekebilirFenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü geriden gelip yendi: 1-2Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu cezalı duruma düştüİlginizi ÇekebilirFenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu cezalı duruma düştü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu