TÜRKİYE

Müsavat Dervişoğlu: “Öcalan tıkıldığı delikten çıkamaz”

KAYNAKCNN TÜRK

“Abdullah Öcalan denilen o canibaşı tıkıldığı delikten çıkamayacak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kürsüye getirilemeyecektir.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan’a terör örgütünü lağvetmesi Meclis’te açıklama çağrısı yapmasına tepki gösterdi bir kez daha. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, milliyetçilik vurgusu yaptı. “Hiç kimseyle de milliyetçilik yarışına girmiyorum. Milliyetçilik bu milletin ortak değeri.”

Müsavat Dervişoğlu: Öcalan tıkıldığı delikten çıkamaz

Dervişoğlu, İYİ Parti’nin kuruluşunun 7’nci yıldönümü programında verdi o mesajlarını. Yıldönümü programında İYİ Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener de eşi Tuncer Akşener ile birlikte katıldı. Partililer Akşener’i alkışlarla karşıladı.

Hazırlanan videolarda partinin Kurucu Genel Başkanı Akşener’e yer verilmemesi dikkat çekti. Dervişoğlu kürsüden partililere seslendi. Geçmiş dönemleri de hatırlattı. “Keşke diyorsunuz! Keşke, şu şöyle olsaydı! Keşke bunu yapabilseydik! Keşke şunu da yapmasaydık diyorsunuz. Evet, hepsini biliyorum! Ben de diyorum ki sizlere, bayrağımıza güneşi koyduysak, yakamıza güneşi taktıysak, meselemiz yarınlarda doğmaktır!”

Müsavat Dervişoğlu: Öcalan tıkıldığı delikten çıkamaz

İYİ Parti’den istifa eden bazı isimlere yeniden etkinlikte rozet takılacağı konuşuluyordu. Ancak partiye katılan bir ismin olmaması da dikkat çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu