SON DAKİKA

Hava Durumu (25-10-2024)

KAYNAKCNN TÜRK

Ege Bölgesi’nde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde en yüksek 17-18. Kıyı kesimlerde 25-26 derecelerde ölçülüyor. Bölgede hafta sonu da benzer bir hava bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi’nde az bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklık Antalya’da 27, Adana’da 28, Kahramanmaraş’ta 24, Hatay’da 26 derece ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesi’nde sisli puslu bir hava hakim. Ankara’da ve Kayseri’de16, Eskişehir’de 18, Sivas’ta 13 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Gece ise sıcaklıklar genellikle 5 derecenin altına iniyor.

Karadeniz Bölgesi’nde orta ve doğu kesimlerinde yağışlar devam ediyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 17-18 derecelerde ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gökyüzü az bulutlu. Bölgede yer yer sis de etkili oluyor. Sıcaklık Kars’ta 10, Elazığ’da 18, Hakkari’de 14 derece ölçülüyor. Kuzey kesimlerde gece sıcaklıklar 0 derecenin altına iniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde önümüzdeki 3 günlük dönemde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık ise bu dönemde 20 ila 25 derece arasında ölçülecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu