TÜRKİYE

Konya’da polisi bıçakla yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı | CNN TÜRK Video

KAYNAK DHA

Aile içi şiddet ihbarına giden polis memurunu 7 bıçak darbesiyle yaralamıştı. Suç makinesi çıkan ve tutuklanan o saldırganın ifadesi ortaya çıktı.

Konyada polisi bıçakla yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı | CNN TÜRK Video

13 Ekim’de Konya’nın Selçuklu ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Emre Köroğlu, sinir krizi geçirdi. Eline bıçak alan saldırgan ailesine saldırdı. Polisler kapının önünde beklerken, saldırgan elinde bıçakla dışarı koştu. Polislerden biri saldırganın bıçak darbeleriyle sırtından yaralandı.

Konyada polisi bıçakla yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı | CNN TÜRK Video

Diğer polisler, saldırganı vurarak etkisiz hale getirildi. 7 bıçak darbesiyle yaralanan polis memuru tedavisinin ardından taburcu oldu. Köroğlu’nun saldırıdan 10 gün önce de ‘uyuşturucu kullanmak’ suçundan yakalanıp serbest kaldığı belirlendi. Saldırganın gasp, kasten yaralama, hırsızlık, ‘genel güvenliği tehlikeye sokma ve ‘ateşli silahlar kanununa muhalefet’ten de suç kayıtları var. Ayrıca 2 kez tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği de belirlendi.

Konyada polisi bıçakla yaralamıştı, ifadesi ortaya çıktı | CNN TÜRK Video

33 suç kaydı olan Köroğlu, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Saldırgan ifadesinde, “madde kullandığını ve ne olduğunu hatırlamadığını” söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu