TÜRKİYE

Uçum: Çözüm süreci iddiası saçmadır!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum’dan da çözüm süreci yok açıklaması geldi.

Uçum, “Devlet deneyip tam sonuç alamadığı yol ve yöntemleri bir daha denemez. Devlet başka etkili yol ve yöntemler bulur. Yumuşama, normalleşme, tokalaşma hangi tutum ve dil referans verilirse verilsin Türkiye’de ne önceki uygulamaya benzer ne de yeni versiyonla bir çözüm süreci olmaz, olamaz. O süreçler geçmişte kaldı, tarihe mal oldu” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uçum, “Siyonizmin saldırganlığı sebebiyle bir “çözüm süreci” başlatılıyor iddiası son derece saçmadır ve Türkiye’nin gücünün farkında olmamaktır. Konuyu hiçbir zaman böyle manasız bir bağlamda ele almamak gerekir” vurgusu yaptı.

Uçum, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Partililerle tokalaşması görüntülerine de değindi.

DEM Parti’ye terör vesayetinden kurtulmak için bir seçenek sunulduğunu söyledi. “Eğer DEM Parti kendisine sunulan imkânı değerlendirmezse veya bu imkânı kötüye kullanırsa; o zaman terör vesayeti hukuk yoluyla tasfiye edilir… Bu da kaçınılmaz bir gerçektir” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu