TÜRKİYE

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU? Malatya’da deprem mi oldu? 16 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem listesi

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU Malatyada deprem mi oldu 16 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem listesi
expand

KAYNAKCnnturk.com

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, meydana gelen depremleri anında web sitelerinde yayınlıyor. Depremin şiddeti ve merkez üssüne bağlı olarak, kamuoyuna resmi duyurular yapılıyor ve herhangi bir acil durumda vatandaşlar bilgilendiriliyor. Depremle ilgili en güncel verilere AFAD’ın resmi web sitesi ve Kandilli Rasathanesi’nin “Son Depremler” sayfasından ulaşılabilir. Her iki platform da büyüklük, merkez üssü, derinlik ve tarih bilgilerini düzenli olarak günceller. Ayrıca, vatandaşlar bu bilgileri sosyal medya platformlarından da takip edebilir.

MALATYA’DA SON DAKİKA DEPREM

Malatya’da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu CNN TÜRK’te açıkladı: Şu ana kadar 112’ye gelen herhangi bir ihbar yok. Malatya’ya yakın ilçelerimizden aldığımız bilgilere göre herhangi bir yıkım ya da can kaybı bilgisi yok.

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU Malatyada deprem mi oldu 16 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem listesiAFAD SON DEPREMLER LİSTESİAZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU Malatyada deprem mi oldu 16 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem listesiKANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİAZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU Malatyada deprem mi oldu 16 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem listesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu