SON DAKİKA

İran: İstersek tüm İsrail’i yok ederiz

KAYNAKCNN TÜRK

İsrail’in İran’a misillemesini nasıl olacak? Dünya bir yandan bunu konuşurken, İran da kendisine yönelen tehdide tehditle karşılık veriyor. İran Devrim Muhafızları’ndan İsrail’e “Gerekirse bütün Siyonistleri yok ederiz” mesajı geldi. 

İran: İstersek tüm İsraili yok ederiz

“SEN YOK OLANA KADAR HİZBULLAH GERİ ADIM ATMAYACAK”

Devrim Muhafızları’nın Kudüs Gücü Komutan Yardımcısı Abbas Nilfuruşan’ın cenazesinde konuşan dini lider Hamaney’in Devrim Muhafızları Temsilcisi Abdullah Hacı Sadıki, Hizbullah’ın geri adım atmadığını söyledi. “O topraklar küçük. İran’ın küçük eyaletlerinden biri kadar bile değil. Eğer istersek tüm Siyonistleri yok edebiliriz. Hizbullah’ı görmüyor musun? Direniş cephesini görmüyor musun? Kafana daha güçlü bir inançla, daha sağlam bir kararlılıkla ve daha fazla güçle vuruyorlar ve sen yok olana kadar geri adım atmayacaklar” diye konuştu.

İran: İstersek tüm İsraili yok ederiz

“NE PAHASINA OLURSA OLSUN SAVAŞMAYA HAZIRIZ”

İranlılar da hem Hizbullah’ın üst düzey komutanlarının hem de İranlı generallerin İsrail tarafından öldürülmesi karşısında, ne pahasına olursa olsun savaşacaklarını söylüyor. “Bir general kaybettik ama binlerce ve milyonlarca general var. Dünya bizi durduramaz. Her ne pahasına olursa olsun savaşmaya hazırız” diyorlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu