SON DAKİKA

Video Haber | Obama, Kamala Harris için sahnede!

KAYNAKCNN TÜRK

ESKİ ABD BAŞKANI İLK KEZ SEÇİM MİTİNGİNE KATILDI

Eski ABD Başkanı Barack Obama, Trump’ı eleştirirken Harris’e böyle destek verdi;

“Dört yıl daha kibir, beceriksizlik, blöf ve bölünmeye ihtiyacımız yok. Amerika sayfayı çevirmeye hazır. Daha iyi bir hikayeye hazırız. Birbirimize karşı dönmek yerine birlikte çalışmamıza yardımcı olacak bir hikayeye. Pensilvanya, Başkan Kamala Harris’e hazırız.”

5 Kasım’da gerçekleşecek ABD başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı ABD başkan yardımcısı Kamala Harris’e destek için ilk kez sahaya indi. Obama, anketlere göre başa baş giden seçim yarışında sonuçları belirleyebilecek en kritik eyaletlerden Pensilvanya’da Harris’e desteğini gösterdi. “Trump yalnızca kendini düşünüyor” dedi ve sert bir şekilde eleştirdi;

Video Haber | Obama, Kamala Harris için sahnede

“Çılgın komplo teorileri hakkında saçma sapan konuşan ve büyük harflerle yazılmış tweet’lerin var. İki saatlik konuşmaların, laf salataların var. Üzgünüm beyler. Özellikle Trump’ın zorbalık ve insanları aşağılama davranışının bir güç göstergesi olduğunu düşünen bazı erkeklerde bunu fark ettim. Size şunu söylemek için buradayım, gerçek güç bu değil.”

“TRUMP KENDİSİNDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMÜYOR,ÖNEMSEMİYOR”

Trump’ın sadece kendi egosunu ve parasını önemsediğini vurgulayan Obama, Cumhuriyetçi adayı “gerçeklerden uzak biri olarak” adlandırdı;

“Daha önce de söyledim, Donald Trump, dokuz yıl önce altın yürüyen merdiveninden indiğinden beri sorunları hakkında sızlanmayı bırakmayan 78 yaşında bir milyarder.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu