TÜRKİYE

CUMA MESAJLARI | Anlamlı, yeni, farklı, dualı ‘hayırlı cumalar’ sözleri ve mesajları

CUMA MESAJLARI | Anlamlı, yeni, farklı, dualı hayırlı cumalar sözleri ve mesajları
expand

KAYNAKCNN TÜRK

Farklı cuma mesajları 4 Ekim 2024 Cuma günü farklı platformlarda paylaşılacak. Yakınlarına ve İslam alemine “hayırlı cumalar” demek isteyen kişiler anlamlı mesajları iletecek. İşte o mesajlara bazı örnekler…

CUMA MESAJLARI VE SÖZLERİ 4 EKİM 2024

“Cumanız mübarek olsun! Allah bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin, gönlünüze ferahlık versin. Her adımınız hayırla dolsun, sağlıkla huzurla bir ömür nasip etsin. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir Cuma geçirmeniz dileğiyle, hayırlı cumalar!”

“Bu mübarek Cuma günü, kalbiniz imanla dolsun, tüm sıkıntılarınız hafiflesin, dualarınız kabul olsun. Allah, sağlık ve huzuru hanenize getirsin, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir ömür yaşamanızı nasip etsin. Hayırlı ve bereketli bir Cuma diliyorum, hayırlı cumalar!”

“Cumanın bereketi üzerinize olsun! Rabbim, bu mübarek gün hürmetine dualarınızı kabul etsin, kalbinize huzur ve sükûnet versin. Sevdiklerinizle birlikte mutlu, sağlıklı ve hayırlı bir ömür sürmenizi dilerim. Hayırlı cumalar!”

“Cuma günü duaların geri çevrilmediği, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı özel bir gündür. Bu güzel günde, Rabbim gönlünüzü ferah, dualarınızı kabul, kalbinizi imanla doldursun. Hayırlı cumalar diliyorum, sağlık ve mutluluk sizinle olsun.”

“Bu mübarek Cuma günü, dualarınızın kabul olması, gönlünüzdeki tüm dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle… Allah sizi ve sevdiklerinizi her daim korusun, huzur dolu bir hayat nasip etsin. Hayırlı cumalar!”

“Hayırlı cumalar! Rabbim, her anınızı hayırla doldursun, huzurunuzu ve sağlığınızı daim kılsın. Dualarınız kabul, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamanız dileğiyle, hayırlı ve bereketli cumalar dilerim.”

“Mübarek Cuma gününde Rabbim, kalbinize huzur, hayatınıza bereket, dualarınıza kabul versin. Her nefesinizde imanla dolup taşın, her adımınızda hayra vesile olun. Sevdiklerinizle beraber hayırlı, mutlu ve sağlıklı günler diliyorum. Hayırlı cumalar!”

“Bu güzel Cuma gününde, Rabbim kalplerinizi sevgiyle doldursun, dualarınızı kabul etsin. Hayırlı kazançlar, bereketli ömürler versin. Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayat sürmeniz dileğiyle hayırlı ve bereketli cumalar dilerim.”

“Cumanız mübarek olsun! Allah dualarınızı kabul etsin, gönlünüzdeki tüm güzellikleri size nasip etsin. Sevgi, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür dileğiyle, hayırlı cumalar. Allah yolunuzu her daim açık etsin.”

“Bu mübarek günde, Rabbim dualarınızı kabul etsin, kalbinizi huzurla doldursun. Gönlünüzdeki tüm dilekler gerçek olsun, hayatınıza sağlık ve bereket dolsun. Hayırlı ve mutlu bir Cuma geçirmeniz dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte nice güzel günler yaşamanız nasip olsun.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu