TÜRKİYE

Narin cinayetinde “şahin göz” detayı

KAYNAKCNN TÜRK

Narin’in katilinin bulunması için çalışmalar devam ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un “yeni görüntüler var” açıklaması sonrası gözler o görüntülere çevrildi. O görüntüleri askeri üs bölgesindeki şahin göz kameralarının kaydettiği ortaya çıktı. Soruşturmanın seyrini değiştirebileceği düşünülen o kayıtlar, TÜBİTAK’ta inceleniyor.

Narin cinayetinde şahin göz detayı

Tavşantepe Köyü’ne yakın askeri üs bölgesindeki şahin göz kameralarının Narin Güran’ın evinin yanı sıra itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın da evinin olduğu yerleri gördüğü bilgisine ulaşıldı. Köye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta yer alan kameraların 20 kilometrelik bir alanı kontrol ederek 24 saat boyunca gözetleme yapabildiği vurgulandı.

Şahin göz kamera kayıtlarına bakılarak Nevzat Bahtiyar’ın bulunduğu yerdeki sazlık alanda iki kişi daha tespit edildi. Bahtiyar’dan biraz daha uzak bir bölgede tespit edilen iki kişinin kimliklerinin tespiti için çalışmalar sürüyor.

Narin cinayetinde şahin göz detayı

Aralarında anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ile amca muhtar Salim Güran’ın da aralarında olduğu 12 kişinin tutuklandığı olayın aydınlatılması için soruşturma, 3 savcı tarafından yürütülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu