TÜRKİYE

ŞEHİT POLİS ŞEYDA YILMAZ KİMDİR? Polis memuru Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

ŞEHİT POLİS ŞEYDA YILMAZ KİMDİR Polis memuru Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
expand

KAYNAKCnnturk.com

Olay, saat 22.55 sıralarında Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından “motosiklet hırsızlığı” suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunan Y.E.Ç.(19) Ihlamurkuyu Mahallesi’nde ekipler tarafından yakalandı. Y.E.Ç. bu sırada polise direndi. Yaşanan arbedede polisin silahını alan Y.E.Ç., polislere ve çevredeki vatandaşlara ateş açtı. Y.E.Ç.’nin açtığı ateş sonucu polis memuru Ş.Y.(27) ve K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

ŞEHİT POLİS ŞEYDA YILMAZ KİMDİR Polis memuru Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Şüphelinin açtığı ateş sonucu yaralanan polis memuru Ş.Y.(27) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, saldırıdan sonra kaçan şüpheli ise polisin yaptığı çalışmaların ardından sokak arasında kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Adrese gelen çok sayıda polis ise çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Olay yerindeki boş kovanlar tek tek belirlenerek, incelendi.

ŞEHİT POLİS ŞEYDA YILMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Şehit Şeyda Yılmaz İstanbul Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği’nde çalışıyordu. 27 Yaşında olan polis Şeyda Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Yılmaz’ın, emniyet teşkilatına 2023 yılı Aralık ayında girdiği eş durumundan İstanbul’a tayin edildiği aktarıldı.

Yılmaz’ın, olaydan sonraki gün ailesinin yanına gitmek için izne çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu