TÜRKİYE

ÖSYM KPSS DHBT soruları ve cevapları yayınlandı! ÖSYM KPSS 2024 DHBT soruları, cevap anahtarı

ÖSYM KPSS DHBT soruları ve cevapları yayınlandı ÖSYM KPSS 2024 DHBT soruları, cevap anahtarı
expand

KAYNAKCnnturk.com

Kamu Personeli Seçme Sınavı DHBT oturumu bugün adayların katılımı ile gerçekleşti. Adaylar sınavda sorumlu oldukları alanlardan soruları yanıtladılar. Sınavın sona ermesinin ardından da cevaplar için ÖSYM’den gelecek açıklama beklenmeye başlandı. Peki, KPSS DHBT 2024 soruları ve cevapları yayınlandı mı?

ÖSYM 2024 KPSS DHBT SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Kamu Personeli Seçme Sınavı DHBT sorularını erişime açtı. Kurum genellikle sınav sona erdikten sonra birkaç saat içerisinde soruları yanıtlıyor. Soruların tamamı sadece sınava katılanların erişimine açık olarak yayınlanırken yüzde 10’luk kısmı ise herkese açık olarak paylaşılıyor. Sorular  ve cevaplar ÖSYM’nin resmi internet adresinde yer aldı. ÖSYM’den yapılan açıklama ise şöyle: 

22 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı’nın (DHBT) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (her test için %10) aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 22 Eylül 2024 tarihinde saat 13.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı görüntüleme süreci, 2 Ekim 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

ÖSYM GOV TR İÇİN TIKLAYINIZ…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu