TÜRKİYE

SON DAKİKA… Narin’in yengesi Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı: ’25 saniye görüştük ama hatırlamıyorum’

KAYNAKCNN TÜRK

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında, otomobilinde Narin’e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Yürütülen soruşturmada tutuklu bulunan amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ile soruşturmanın seyrini değiştirmek için sahte ihbarlarla, görevlileri farklı yerlere yönlendirdikleri ve verdikleri ifadelerinin çeliştiği belirtilen Güran ailesinin akrabaları İsa Kaya ve Şeyma Kaya’da gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen Narin’in kuzenleri İsa ve Şeyma Kaya savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Narin’in yengesi Hediye Güran ise tutuklandı. 

SON DAKİKA... Narinin yengesi Hediye Güranın ifadesi ortaya çıktı: 25 saniye görüştük ama hatırlamıyorum

YENGENİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Hediye Güran ifadesinde, “Ben olay günü Narin’i hiç görmedim. Yüksel’in evine iki defa gittim ama bir olaya şahit olmadım. Ben eşime ait olan Salim’in kullandığı aracı kesinlikle görmedim” dedi.

Hediye Güran, “Salim’le aranızda herhangi bir ilişki var mı?” sorusuna “Kesinlikle böyle bir şey yoktur” yanıtını verdi.

Hediye Güran, “Salim Güran’la yaptığı 26 Temmuz’da 13.22’de 25 saniyelik görüşme ve 16 Temmuz’da Salim Güran’ın 4 cevapsız çağrısı, WhatsApp üzerinden 10 Nisan 2024 günü Salim Güran’ın saat 5’te size cevapsız bıraktığı, bu cevapsız çağrılara vereceğiniz cevap nelerdir?” sorusuna, “Cevapsız çağrıları ilişkin diyeceğim yoktur, hatırlamıyorum. 25 saniyelik görüşmeyi tam hatırlamamakla beraber Salim’in eşiyle yaptığımız görüşme olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Salim’le cevapsız çağrılarla mı haberleşiyorsunuz?” sorusuna Hediye Güran, Yok öyle bir şey ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum” dedi.

Hediye Güran, “Narin kaybolduktan birkaç gün sonra cep telefonumu değiştirdim” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu