TÜRKİYE

SON DAKİKA HABERİ: Kayıp Narin Güran’ı arama çalışmaları 19. gününde! Amcasının aracı ilk kez görüntülendi

SON DAKİKA HABERİ: Kayıp Narin Güranı arama çalışmaları 19. gününde Amcasının aracı ilk kez görüntülendi
expand

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Jandarma Genel Komutanlığı’ndan gelen özel bir ekibin yaptığı arama çalışmalarında Narin’den halen bir iz yok.

Jandarma timlerinden oluşan özel ekibin önceki gün derede hassas burun köpeklerinin de katılımıyla geç saatlere kadar yaptığı çalışmalarda Narin’e ait bir emareye ulaşılmadı.

Narin’i arama çalışmaları kapsamında, bir İnsansız Hava Aracı (İHA) yaklaşık 2 saat boyunca bölgeyi havadan görüntüledi. Mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki gölette tekrar arama yapıldı. 5 dalgıç, ellerindeki çubuklarla derenin dibinde ve dere yatağında inceleme yaptı. Ekiplere iz takip köpekleri de eşlik etti. İncelemede Narin’e ait herhangi bir ize rastlanmadı.

SON DAKİKA HABERİ: Kayıp Narin Güranı arama çalışmaları 19. gününde Amcasının aracı ilk kez görüntülendi

“AİLE AMCADAN ŞÜPHELENMİYOR”

Narin’in DNA örneklerine rastlanan tutuklu amca Salim Güran’a ait o araç, ilk kez görüntülenirken, amca Güran’ın avukatı Seda Toğrul Milliyet’ten Eren Koca’ya konuştu.

Akaryakıt istasyonu çalışanın verdiği öne sürülen ifade ile anne ve amca arasında ilişki iddialarını yalanlayan Toğrul, “Salim Bey’i cezaevinde ziyaret ettim kendisi; ‘Avukat hanım ben talep ediyorum DNA’yı. Ayıp değil mi 30 yıllık yengemiz. Böyle şeyler bize yakışır mı. Bize namus üzerinden komplo kuruyorlar’ dedi” şeklinde konuştu.

Tutukluluğa henüz itiraz etmediğini anlatan Toğrul şunları söyledi:

“Aile amcadan şüphelenmiyor. Ailenin mal varlığı durumu iyi, varlıklı bir aile. Aile iyimser tablo olarak ‘Acaba fidye için mi kaçırdılar’ diye düşünüyor. Dosyada Salim beyi suçlayan bir ifade yok. Ama dosyada gizlilik kararı var benim görmediğim ifade olur o zaman iş değişir tabi.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu