TÜRKİYE

Video Haber | Devlet Bahçeli’den ”Tayfur Müzesi” talimatı

KAYNAKCNN TÜRK

ADANA SARIÇAM BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli talimat verdi. Adana’da Ferdi Tayfur Müzesi açılacak. MHP liderinin talebinin üzerine MHP’li Sarıçam Belediyesi harekete geçti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur’a olan ilgisi ile biliniyor. Bahçeli, zaman zaman Tayfur’un şarkılarının yer aldığı videolu paylaşımlarda bulunuyor. Özellikle de klasik arabalara ilgisinin olduğu bilinen MHP liderinin araba paylaşımlarında da Ferdi Tayfur’un şarkılarını dinlediği dikkat çeker.

MÜZENİN 5 OCAK’TA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Çalışmalar başladı. Adana’da müze kurulacak. Projede müze, yazlık açık hava sineması, park, kafe alanları, kütüphane, dinleti alanları mevcut. Merdiven kenarlarına asılacak bilgilendirmeler de olacak.

Müzede Ferdi Tayfur’un Adanalı olmasına da atıf yapılacak. Ağaçlandırılan bir alanda olacak müze ve burada Adana’nın bereketli topraklarında yetişmiş sanatçının kökleriyle bağını koparmadığı gösterilecek.

Açık hava sinemasının aydınlatmalarının üzerine de Ferdi Tayfur’un şarkılarının isimleri yerleştirildi ve sosyal yaşam alanında ise Ferdi Tayfur’un film afişleri ziyaretçilerin önüne çıkacak. Projenin 5 Ocak’ta tamamlanması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu