TÜRKİYE

İBB yurt başvuru sonucu sorgulama 2024: İBB yurt sonuçlarına nereden bakılır, yurt ücreti ne kadar?

İBB yurt başvuru sonucu sorgulama 2024: İBB yurt sonuçlarına nereden bakılır, yurt ücreti ne kadar
expand

KAYNAKCnnturk.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yükseköğrenim öğrenci yurtlarına başvuru sonuçları açıklandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sonuç duyurusunu; “Tüm öğrencilere başarılar dilerim. İBB Yurtlarımıza yapılan başvuruların sonuçlarına İstanbul Senin uygulamamız üzerinden erişebilirsiniz. ” sözleriyle duyurdu. 

İBB YURT BAŞVURU SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Değerlendirme sürecinin ardından öğrenciler başvurularının sonuçlarına 28 Ağustos’tan itibaren yurt.ibb.istanbul web sitesinden ulaşılabilecekler. Asil ve yedek listeden barınma hakkı kazanan öğrencilerin bilgileri, online ve kesin kayıt tarihleri ve kayıtlarla ilgili detaylı bilgiler de web sitesinden duyurulacak. İBB Yurtları yeni akademik yıl için 7 Eylül’den itibaren hizmet vermeye başlayacak.

İBB YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA!

İBB YURT ÜCRETLERİ 2024 NE KADAR?

Gençler, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yükseköğrenim öğrenci yurtlarında günlük yaşantıları ve ihtiyaçları için her şeyi bulabilecekler. Ev sıcaklığında ve konforunda hizmet veren İBB Yurtlarında geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu dönemde de sabah ve akşam yemeği imkanı olacak. Yurtların bu yılki ücreti ise kahvaltı ve akşam yemeği dahil 1950 TL olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu