YAZARLAR

Bir arada olmanın mutluluğu

İş insanları Ali Rıza Çarmıklı ve Ali Ramazanoğlu, o dönem Hilton Oteli’nde verilen bir davette uzun aradan sonra tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyordu. Ramazanoğlu’na eşi Sema Hanım, Çarmıklı’ya ise kızı ve damadı Beyhan-Saner Özden eşlik ederken, gözler Ali Rıza Bey’in eşini arıyordu. Münevver Hanım, torunlarıyla tatile gittiği için davete katılamamış.

Kızıyla davette

Eczacıbaşı Ailesi’nin küçük kardeşlerinden Melih Eczacıbaşı, sözüne sohbetine doyum olmayan renkli kişiliğiyle her zaman ilgi odağı oluyordu. İş insanına bir akşam katıldığı davette kızı Füsun Eczacıbaşı Güran eşlik etmişti.

Nihayet baş başa

Mobilya ve dekorasyon dünyasına çalışmalarıyla farklı bir boyut kazandıran Özkan Aslan, yaz boyunca yoğun çalışmalarının sonunda nihayet dost davetlerindeki yerini aldı. İş insanı ve eşi Gürdal Hanımı, gece boyunca baş başa dans ederken fotoğraflamıştım.

Defilenin ardından…

Moda dünyasının efsane ismi Vural Gökçaylı, Fransız Sarayı’nda düzenlediği defilenin ardından konuklar tarafından uzun süre tebrik yağmuruna tutulmuştu. Unutulmaz günde ünlü modacıyı, kızı İris Gökçaylı’yla ayaküstü etkinliğin kritiğini yaparken görüntülemiştim.

‘Annesinin kopyası’

1951’de Türkiye Güzeli, bir yıl sonra da Avrupa Güzeli seçilen Günseli Başar’ın kızı Aslı Tunca, katıldığı bir organizasyonda güzelliğiyle büyülüyordu. Tunca’yı görenler, “Annesinin kopyası” demekten kendilerini alamamıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu