SON DAKİKA

Qualcomm Android kullanıcıları için güncelleme sorununu kökünden çözecek

Qualcomm Android kullanıcıları için güncelleme sorununu kökünden çözecek
expand

KAYNAKDonanım Günlüğü

Qualcomm, bu yılın sonuna kadar yapacağı duyuruyla, eski yonga setlerine sahip giriş ve orta segmentteki telefonlar için güncelleme sorunlarına çözüm getirecek. Günümüzde birçok Android cihaz, donanım kısıtlamaları nedeniyle nadiren ve sınırlı işletim sistemi güncellemeleri alıyor. Qualcomm’un planladığı yenilikle birlikte, bu durumun değişmesi bekleniyor.

Qualcomm Android Kullanıcıları İçin Yeni Çözümü Neler Getirecek?

Android Authority’ye verdiği röportajda Qualcomm’un Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Chris Patrick, Android güncellemelerinin şirket için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Patrick, OEM’lerle (Orijinal Ekipman Üreticileri) yakın bir işbirliği içinde çalıştıklarını belirtti. Bu işbirliği, Android telefonların daha hızlı ve daha sık güncelleme almasını kolaylaştıracak.

Qualcomm’un duyuracağı çözümün tam detayları henüz bilinmiyor. Ancak, şirketin Android güncelleme sürecini daha verimli hale getirecek yeni bir teknoloji veya yöntem üzerinde çalıştığına kesin gözüyle bakılıyor. Bu gelişme, giriş ve orta segment telefon kullanıcılarının cihazlarını daha uzun süre güncel tutmalarını, dolayısıyla daha güvenli ve performanslı bir deneyim yaşamalarını sağlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu