SON DAKİKA

Kennedy suikastı, Epstein davası… Trump: ”Seçilirsem gizli belgeleri açıklayacağım”

KAYNAKCNN TÜRK

“Başkan seçilirseniz… Evet hayır diyebilirsiniz… 11 Eylül dosyasını açıklar mısınız?”

“Evet”

“John F. Kennedy dosyasını açıklar mısınız?”

“Evet, çoğunu açıkladım zaten”

“Epstein dosyasını açıklar mısınız?”

“Evet, evet yaparım”

Kennedy suikastı, Epstein davası... Trump: Seçilirsem gizli belgeleri açıklayacağım

GİZLİ BELGELERİ AÇIKLAYACAĞINI DUYURDU…

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Başkan seçilmesi halinde 11 Eylül, Kennedy suikastı ve Epstein davası ile ilgili belgelerin gizliliğini kaldıracağını böyle duyurdu.

Fox News’un “Fox and Friends” programına katılan Trump, yeniden başkan seçilmesi halinde gerçekleştireceği bir vaat daha ortaya koydu. Trump, ABD’de gizli kalan dava ve olay dosyalarına ilişkin “Belgeleri açıklar mısın?” sorularına kısa ve net cevap verdi.

KENNEDY SUİKASTINA DAİR BİNLERCE BELGEYİ AÇIKLAMIŞTI

Trump, 2017-2018 yıllarında da John F. Kennedy suikastına dair binlerce belgeyi açıklamıştı. Ardından ABD Başkanı Joe Biden yönetimi de 2022 yılında, 35. ABD Başkanı John F. Kennedy’nin 1963’te yaşamını yitirdiği suikasta ilişkin binlerce gizli belgeyi yayımlamış, böylece belgelerin %95’i erişilebilir olmuştu. Eski Amerikan Başkanı Kennedy suikastı aradan 61 yıl geçse de hala gizemini koruyor.

ABD’de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanan Jeffrey Epstein de Ağustos 2019’da hapishanede ölü bulunmuştu. Ama hem ölümünün ardındaki sır hem de yakınlık kurduğu ünlülerle ilgili iddialar hala tartışma konusu.

El Kaide’nin üstlendiği 11 Eylül 2001’de yolcu uçaklarıyla ABD’de yapılan saldırılarla ilgili ise farklı teoriler sık sık gündeme geliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu