SON DAKİKA

CNN Türk’e saldırı sonrası peş peşe tepkiler

CNN Türke saldırı sonrası peş peşe tepkiler
expand

KAYNAKCnnturk.com

Saldırıya ilişkin açıklama yapan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Saldırıda Yunus Paksoy fiziki zarar gördü. Olay yerine polis ekibi geldi. Bakalım Amerikan polisi saldıran Fetö’cü hakkında Nasıl bir işlem yapacak?” diye sordu.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gazetecilik mesleğini icra ederken bir FETÖ mensubu tarafından saldırıya uğrayan CNN Türk ve Hürriyet ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a en samimi geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

“Sayın Paksoy ile maruz kaldığı alçak saldırı sonrası görüşmemde de kendisine belirttiğim üzere, ilgili makamlarımızca bu meselenin takipçisi olacağımızdan ve bu alçakça saldırıya karışanların hakettiği cezayı alması için ABD’li merciiler nezdinde her türlü adımı atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” diye Altun, “Dünyanın neresinde olursa olsun Türkiye düşmanı teröristlerle mücadele etmeye devam edeceğiz. Hakikatperver gazetecilere bu mücadeleye omuz verdikleri için şükran borçluyuz.” ifadelerini kullandı.

UMED: ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED), “FETÖ elebaşı Gülen’in yaşadığı ABD’deki çiftliğinin önünde yayın yapan CNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a canlı yayında FETÖ mensupları tarafından saldırı gerçekleştirildi. Yunus Paksoy’a yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği olarak Yunus Paksoy’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, durumun takipçisi olacağımızı buradan ilan etmek istiyoruz. Teröristlerle her platformda mücadele etmeye devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

GAZETECİ ERSOY DEDE’DEN TEPKİ

Gazeteci Ersoy Dede ise şu ifadeleri kullandı:

Fetöcü terörist işini yapmaya çalışan Gazeteci Yunus Paksoy’u önce aracıyla ezmeye kalktı ardından aracından çıkarak fiziki müdahalede bulundu..
Çok çok geçmiş olsun kıymetli kardeşim Yunus Paksoy. Aşşağılık herifler.. Bunlar hep, yaptıklarınız yanınıza kâr kaldığı için..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu