SON DAKİKA

6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu? Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati!

6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati

Türkiye 6 Şubat sabahına büyük bir deprem felaketiyle uyandı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen bu depremler, 11 ilde ciddi yıkıma yol açtı. Geçtiğimiz yıl meydana gelen Maraş merkezli depremin üzerinden tam bir yıl geçti. Depremin şiddeti ve saati, deprem hakkında bilgi sahibi olmak isteyen birçok kişi tarafından merak ediliyor.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ HAKKINDA BİLGİ

120 bin kilometre karelik alanda 14 milyon vatandaşın doğrudan etkilendiği depremler 11 il, 124 ilçe, 6 bin 929 köy ile mahallede ağır yıkımlara yol açtı. Deprem, Kahramanmaraş’ın yanı sıra Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elazığ’ı vurdu. Ülke genelinde 7 gün süreyle milli yas ilan edilirken, deprem bölgesinde ise OHAL kararı alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 2 Şubat Cuma günü yaptığı açıklamada, depremlerde, merkez üs olan Kahramanmaraş dışında Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elazığ’da 53 bin 537 kişinin hayatını kaybettiğini, 107 bin 213 kişinin de yaralandığını söyledi.

6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ SAAT KAÇTA OLDU?

6 Şubat 2023’te saat 04.17’de meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde saat 13.24’te 7,6 büyüklüğünde ikinci deprem gerçekleşti. 04.17’de meydana gelen deprem 60 saniye sürdü, 13.24’teki deprem ise 45 saniye sürdü.

6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREM SONRASI GÖRÜNTÜLERİ

6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati

6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati
6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati6 Şubat Kahramanmaraş depremi saat kaçta oldu Kahramanmaraş 1. ve 2. deprem saati

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu