SON DAKİKA

Hava Durumu (24-12-2023)

Ege Bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu. İç kentlerde zaman zaman sis de etkili olacak. Sıcaklık İzmir’de 18, Denizli’de 16, Muğla’da 15, Afyonkarahisar’da 12 derece ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinde yağışlar sona erdi, az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık Antalya’da 20, Adana’da 19, Kahramanmaraş’ta 14 derece ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava var. Bu yağışların doğu kentlerde karla karışık yağmura da dönmesi bekleniyor. Sıcaklık bölgede genellikle 5 ile 10 derece arasında seyrediyor.

Karadeniz Bölgesinde yağışlı bir hava hakim. Bu yağışlar batı kentler ile yüksek kesimlerde kara şeklinde kendini gösterecek. Sıcaklık Bolu’da 5, Samsun ve Trabzon’da 8 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güney kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Batı kentlerde bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık Kars’ta 1, Malatya’da 12, Elazığ’da 11, Hakkari’de 3, derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep’te14, Diyarbakır’da 10, Şanlıurfa’da 15 derece ölçülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu