SON DAKİKA

Christian Atsu için resmi tören düzenlendi

Gözyaşları yıldız futbolcu Christan Atsu için aktı. 11 ili etkileyen depremlerde Hatay’da yaşadığı evin yıkılması sonucunda hayatını kaybeden Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’nun cenazesi ülkesi Gana’ya ulaştı. Atsu için resmi tören düzenlendi. 31 yaşında hayata veda eden futbolcunun naaşı başkent Akra’daki havaalanına götürüldü. Gana bayrağına sarılı tabutu askerlerin omuzunda alana indirildi.

Törende Gana Devlet Başkan Yardımcısı başta olmak üzere diğer devlet yetkilileri ve futbolcunun yakınları ile sevenleri havaalanında hazır bulundu. Milli futbolcunun tabutu başında dini tören düzenlendi, dualar okundu. Gana devlet başkan yardımcısı Mahamudu Bawmia, Atsu’nun çok sevildiğini ve çok özleneceğini söyledi.

Hayırseverliğiyle bilinen Christian Atsu’nun yıllarca yardımda bulunduğu bir kadın, futbolcunun cenazesi havaalanına vardığında gözyaşlarına hakim olamadı.

Atsu daha önce formasını giydiği Newcastle’ın Liverpool’a karşı oynadığı maçta da anıldı. Eşi ve üç çocuğu Atsu için düzenlenen anma törenine katılmak üzere tribündeydi. Maçta Ganalı futbolcunun görüntüleri 52 bin kişilik statta skorboarda yansıtılırken, eşi gözyaşlarına hakim olamadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu