SON DAKİKA

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Şampiyonlar Ligi bilet fiyatları ne kadar, kaç TL?

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Şampiyonlar Ligi bilet fiyatları ne kadar, kaç TL?

Avrupa’nın 1 numaralı kupası bu sezon sahibini İstanbul’da bulacak. Futbolseverlerin heyecanla bekledikleri final için geri sayım başladı. Peki, final hangi tarihte yapılacak ve bilet fiyatları ne kadar olacak?

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN 2023?

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Final karşılaşması öncesinde Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupası İstanbul’a getirildi. Şampiyonlar Ligi kupası, yarın akşam saatlerine kadar İstanbul’da bulunan bir alışveriş merkezinde sporseverlerin ziyaretine açık olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki finalde kazanan takıma verilecek kupa 7.5 kilo ağırlığında, 73.5 santimetre uzunluğunda ve gümüş renginde. Devlerin kupası toplamda 68’inci kez, İstanbul’da ise 2’nci kez havaya kalkacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLET FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Şampiyonlar Ligi 2022/2023 sezonunda final karşılaşması İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Real Madrid ile Manchester City, Inter ile de Milan bu muhteşem finalde yer almak için yarı finalde amansız bir mücadele verecek. 72 bin biletten 47 bin 200’ü futbolseverler tarafından doğrudan satın alınabilecek. Finale kalan takımlara 20’şer bin bilet verilecek.

İşte bilet fiyatları:

Kategori 4: 70 Euro

Kategori 3: 180 Euro

Kategori 2: 490 Euro

Kategori 1: 690 Euro

Engelli futbolseverler için bilet fiyatları 70 Euro olacak. Yanlarında bir adet ücretsiz refakatçi ile mücadeleyi izleyebilecekler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu