SPOR

Fenerbahçe’nin Final-Four yolunda ilk durağı Atina

Euroleague’de play-off etabı başlıyor. Fenerbahçe Beko, normal sezonun lideri Olympiakos deplasmanında. Üç galibiyet ‘Final-Four’ demek. İlk iki maç Atina’da

Fenerbahçe’nin Final-Four yolunda ilk durağı Atina

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de Final-Four yolculuğuna Atina’da başlıyor. Normal sezonu sekizinci bitiren sarı-lacivertliler, ilk sıradaki Yunan temsilcisi Olympiakos’la karşılaşacak.

Üç maçı kazanan takımın adını ‘Final Four’a yazdıracağı eşleşmenin ilk maçı bugün 21.45’te… İkinci maç da cuma Atina deplasmanında. Fenerbahçe, deplasmandan en az bir galibiyet alıp evinde oynayacağı üst üste iki maçta işi bitirmek isteyecek.

ÜÇ EKSİK, ÜÇ ŞÜPHELİ

Temsilcimizde Nemanja Bjelica, Devin Booker ve Samet Geyik, Yunanistan’a götürülmedi. Sakatlıkları bulunan diğer oyuncularımız Scottie Wilbekin, Metecan Birsen ve Marko Guduric ise takımla birlikte seyahat etti ve durumlarına maç gününde karar verilecek. Fenerbahçe Beko, Olympiakos’a karşı normal sezondaki iki maçı da kaybetti; toplamda 47 sayı fark yedi.

Sarı-lacivertliler 19 galibiyet-15 mağlubiyet, rakip 24 galibiyet-10 mağlubiyet yaşadı.

DIMITRIS ITOUDIS: ÇOK KARARLIYIZ

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, güçlü bir rakiple oynayacaklarını söyledi.

Dimitris Itouidis, “Şu anda EuroLeague’deki en iyi ve en tutarlı takıma karşı oynayacağız. İyi basketbol oynuyorlar, organizeler, çok iyi bir koç ekibi ve oyuncuları var. Sakatlıklarımız fazla, bu yüzden görevimiz zor. Maalesef durum bu ama çok kararlıyız. Önümüzdeki iki maçlık seriden ders çıkararak ilerleyeceğiz. Oraya gidip mücadelemizi vermek istiyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu