SON DAKİKA

BİLSEM sınav sonucu MEB.gov.tr sorgulama 2023! BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları açıklandı…

BİLSEM sınav sonucu MEB.gov.tr sorgulama 2023! BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları açıklandı… – Son Dakika Eğitim Haberleri

BİLSEM sınav sonucu MEB.gov.tr sorgulama 2023! BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları açıklandı...

BİLSEM sonuçları için gözler MEB’den gelecek açıklamaya çevrildi. Resim, müzik, genel zihinsel yetenek alanlarında yapılan bireysel değerlendirmelerin ardından öğrencilerin sınav puanlarını inceleyecek olan MEB, BİLSEM sonuçlarını paylaştı.

BİLSEM SONUÇLARI 2023 AÇIKLANDI

Örgün eğitim kurumlarına devam eden ve genel zihinsel, resim veya müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla destek eğitimi vermek üzere açılan BİLSEM’ler için 2022-2023 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek “BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu” yayımlanmıştı. Bu kılavuza göre 14 Ocak 2023- 09 Nisan 2023 tarihlerinde tamamlanacak olan ön değerlendirme uygulaması sonrasında bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrenciler 19 Nisan 2023 tarihinde ilan edildi. İlgili değerlendirme sonuçlarına itiraz tarihleri de yayınlandı. Dileyenler, 24-28 Nisan 2023 tarihlerinde itiraz başvurusunda bulunabilecek.

BİLSEM SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları http://meb.gov.tr bağlantısından sorgulanabilecek. 

BİLSEM SONUÇ SORGULAMA SAYFASI 2023

BİLSEM NEDİR?

Bilim ve Sanat Merkezleri, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin (resim, müzik ve genel zihinsel yetenek) örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılmış olan bağımsız özel eğitim kurumlarıdır.

MEB engelli öğretmen ataması ne zaman? Engelli öğretmen atama tarihi 2023! MEB engelli öğretmen ataması ne zaman? Engelli öğretmen atama tarihi 2023!

MEB engelli öğretmen ataması ne zaman? Engelli öğretmen atama tarihi 2023!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu