SPOR

Galatasaray’ın gözü Kevin Nisbet’te

Süper Lig lideri Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Sarı kırmızılılar, İskoç forvet Kevin Nisbet’i takibe aldı.

Galatasaray’ın gözü Kevin Nisbet’te

İskoçya’da Hibernian forması giyen Kevin Nisbet, sergilediği performansla Galatasaray’ın radarına girmeyi başardı.

Sezon başında çapraz bağ yırtığı nedeniyle oynayamayan ve ligde 16 maç kaçıran 26 yaşındaki forvet, sahalara geri döndükten sonra takımını sırtladı. Ligde 4 maçtır kazanamayan Hibernian, Edinburhh derbisinde Heart of Midlothian FC’yi yenerek moral buldu. Hibernian’ın 1-0 kazandığı maçta tek golü Nisbet atarken, sarı kırmızılı ekibin gözlemcileri oyuncuyu yakından takip etti.

İskoç medyasında yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta sonu oynanan derbide Sheffield United ve Middlesbrough dışında Galatasaray da Kevin Nisbet’i izlemek için stattaydı.

Sakatlığı atlattıktan sonra ligde 13 maça çıkan ve 10 gol atan Nisbet, gelecek yaz transfer döneminde Hibernian’ın para kazanmak istediği bir oyuncu. İskoçya Milli Takımı’nın, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde oynayacağı Norveç ve Gürcistan maçlarının kadrosuna davet edilmeyi bekleyen Nisbet, daha önce milli formayla çıktığı 10 maçta 1 gol atabildi.

Galatasaray Alanyaspor deplasmanında da farklı kazandıİlginizi ÇekebilirGalatasaray Alanyaspor deplasmanında da farklı kazandıOkan Buruk'tan Icardi ve Kerem açıklamasıİlginizi ÇekebilirOkan Buruk’tan Icardi ve Kerem açıklamasıMauro Icardi ikinci yarıya çıkmadıİlginizi ÇekebilirMauro Icardi ikinci yarıya çıkmadı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu