SON DAKİKA

8 yaşındaki narin nerede? Kayıp ilanları asılmaya başlandı

KAYNAKCNN TÜRK

11 bin dönümden fazla alan tarandı, 130’dan fazla kişinin ifadesi alındı. 7 iz köpeğiyle birlikte bölge didik didik arandı. 8 yaşındaki Narin’in bulunması için kenttekiler bir oldu.

“Narin’i istiyorum, ben ağlıyorum başka anneler ağlamasın. Narin kayboldu başka Narin kaybolmasın. Yalvarıyorum sana yalvarıyorum binlerce, Türkiye’nin önünde sana Türkiye’nin önünde yalvarıyorum, kızımı bir devlet köşesine, bir kapıya, bir insana, bir köşeye kızımı bırak sana yalvarıyorum.” Bir annenin yakarışlarıydı bunlar. Diyarbakır’da Kur’an kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran’ın haykırışları.

8 yaşındaki narin nerede Kayıp ilanları asılmaya başlandı

“Okula az kaldı abi, bütün çocuklar kapının önünden gidiyor okul karşımda Narin olmazsa yaşayamıyorum gerçekten.”

Narin’i bulmak için 100 kişilik ekip gerek su kuyuları, gerekse 500 dönüm pamuk ve mısır tarlalarında arayışlarını sürdürüyor.

Çalışmalar sürerken Narin’in bulunması için bir ihbar geldi. İhbar, Narin’in en son görüntülendiği bölgeyi işaret edince o noktada bulunan saman yığınlarında yer altı görüntüleme cihazıyla arandı. Ancak yine bir iz bulunamadı. Büyükşehir Belediyesi’yse yardımcı olabilmek için kentteki tüm şehir içi toplu taşıma otobüslerine Narin’in resmi ve iletişim bilgilerinin bulunduğu afişleri astı.

8 yaşındaki narin nerede Kayıp ilanları asılmaya başlandı

Ayrıca Narin’in kaybolmadan önceki son görüntüsü ortaya çıkmış, kayalıklarda bulunan kan lekelerininse 8 yaşındaki kıza ait olmadığı açıklanmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu