SON DAKİKA

Meşhur salça fabrikasında hijyen dışı görüntüler! | Video Haber

KAYNAKMert Can Gülmez | MUHABİR

GIDA GÜVENLİĞİ HİÇE SAYILDI

“En nefret ettiğim şeyle karşılaştım. Midemin kaldırmayacağı şeyle karşılaştım.” Önündeki manzarayı betimlene şekli, tam da kayda geçen görüntüleri niteler haldeydi. İşte bu görüntüler o işletmenin faaliyetinin de durdurulmasına neden oldu.

Görüntüler meşhur bir salça firmasının üretim tesisinde kayda geçti. Domates sevkiyatı yapan bir kişi, gittiği üretim tesisinde gördüğü durum karşısında kayıtsız kalamadı. Çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı.

Meşhur salça fabrikasında hijyen dışı görüntüler | Video Haber

Salça yapılmak üzere tesise getirilen domateslerin muhafaza edilme şekli sağlık koşullarından bir hayli uzaktı. Domates parçaları tüm zemine yayılmış haldeydi. Ayrıca videoyu çeken kişi, fabrikanın kötü koktuğunu aktardı. Kayda geçtiği görüntülerde de burnunu kapattığı anlar vardı.

Meşhur salça fabrikasında hijyen dışı görüntüler | Video Haber

“O İŞLETMENİN FAALİYETİ ASKIYA ALINDI”

Görüntülerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı gıda kontrol müdürlüğü, o işletmenin faaliyetinin askıya alındığını duyurdu. Açıklamada, tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşması için denetimlerin kararlılık ve titizlikle devam edeceği ifadelerine de yer verildi.

Meşhur salça fabrikasında hijyen dışı görüntüler | Video Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu